Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020 vindt de allereerste editie Groots Zwolle plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens het gloednieuwe muziekfeest kun je genieten van de beste artiesten, gigantische specials, muzikale verassingen en een unieke sfeer. Wij hebben alvast een aantal redenen op een rijtje gezet waarom jij en je vrienden dit zeker niet willen missen!

1. Meer dan 10+ grandioze artiesten

Het eerste jaar is er meteen flink uitgepakt, het programma staat bomvol met top artiesten zoals onder andere Snollebollekes, SNELLE, QMusic Het Foute Uur, Freddy Moreira, Mental Theo, John West, Henk Dissel, Jannes, The Partysquad, Tony Junior, Stef Ekkel en vele anderen. Het podium zal geen moment leeg staan!

2. Een knallend spektakel op vrijdag

Vrijdag 14 februari staat Groots Zwolle in teken van een knallend spektakel met een mix van diverse muziekstijlen: Urban, Pop, Dance, House en Freestyle. Naast Freddy Moreira, Mental Theo, Tony Junior en The Partysquad staat een van Nederlands bekendste namen van dit moment op het programma namelijk niemand minder dan SNELLE (live)!

3. Meezingen- en feesten op zaterdag

Zaterdag 15 februari wordt het één groot feest in de IJsselhallen met onder andere Snollebollekes, Jannes, Henk Dissel, John West, Stef Ekkel en Arjon Oostrom. Daarbij kun je genieten van de grootse, beste en meest foute hits uit jouw jeugd want Qmusic komt tijdens Groots Zwolle ook naar de IJsselhallen met het Foute Uur LIVE!

4. Heerlijke sfeer, volop gezelligheid

Groots Zwolle is een groot evenement voor iedereen die van een feestje houd! Je hoeft zeker niet persé uit Zwolle te komen want er worden vanuit heel Nederland kaarten gekocht. Verwacht een super gezellige, feestelijke en gemoedelijke sfeer!

 

5. Genieten van lekker eten

Naast koude drankjes is er ook voldoende eten verkrijgbaar zodat je tijdens het stappen heerlijk kunt genieten van wat lekkers!

6. Grootse show vol effecten

De IJsselhallen wordt compleet aangekleed met een gigantische licht- en geluidsshow vol speciale effecten. De confetti zal dus regelmatig om je oren vliegen en het podium komt letterlijk in vuur en vlam te staan!

7. Tickets voor slechts €22,50 en gratis toiletten

De entree voor Groots Zwolle is slechts €22,50 per dag. Voor échte feestbeesten die beide dagen gaan hebben we een speciale weekend actie, voor slechts €42,50 vier je twee dagen feest! We krijgen regelmatig de vraag of een toiletbezoek geld kost... Nee, ZEKER niet!

8. Hoge kwaliteit & service

Er zit niemand op te wachten om lang in de rij staan bij de entree, kluisjes, munten kassa, toiletten en- of barren. Groots Zwolle staat voor goede kwaliteit en service zodat je altijd optimaal kunt genieten van een heerlijke avond uit.

 

9. Super goed bereikbaar

De IJsselhallen in Zwolle is super goed bereikbaar en bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Je bereikt de IJsselhallen vanaf het NS station te voet ongeveer in tien minuten. Vlakbij de ingang is een grote parkeerplaats, er is ruimte voor taxi/Kiss&Ride en via party-vervoer kun je voor groepen vanaf 20 personen vanuit het hele land bussen naar de IJsselhallen laten rijden (en terug).

10. Kaartverkoop gaat vliegensvlug

Na maanden aftellen komt Groots Zwolle dichtbij. De reacties zijn vanaf het begin enthousiast en de kaartverkoop is harder gegaan dan we ooit hadden durven dromen. We kunnen niet wachten om de deuren 14 en 15 februari voor jullie te openen dus zorg dat jij en je vrienden het niet missen en haal je kaarten snel in huis voor dat het te laat is!

ALGEMENE INFORMATIE

IJsselhallen

Rieteweg 4, Zwolle

14+15 Februari 2020

19:00 - 01:30

16+

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2020, Groots Zwolle alle rechten voorbehouden