ALLE INFORMATIE

Data & Tijden

Groots Zwolle 2020 vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020. De openingstijd voor zowel de vrijdag als de zaterdag is van 19:00 uur tot 01:30 uur. Zorg er voor dat je op tijd binnen bent zodat je niets hoeft te missen en niet in de rij hoeft te staan!

Locatie

De IJsselhallen
Adres: Rieteweg 4, Zwolle

 

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar voor één vaste prijs van €22,50,- per stuk. Voor échte feestbeesten die beide dagen gaan hebben we een speciale weekend actie voor slechts €42,50 vier je twee dagen feest! (OP = OP)

Bij online bestellingen wordt per ticket €1,- online service kosten in rekening gebracht.

 

Tickets online bestellen

Bestel makkelijk en snel je tickets via de online ticketshop waar en wanneer je wil. Je ontvangt de door jouw bestelde tickets direct in je mailbox. Print ze uit of zorg dat ze op je telefoon staan dan scannen wij ze aan de deur! Ticket kwijt? Geen stres! Neem contact op met de Eventgoose Helpdesc of stuur ons een berichtje.

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar om je spullen veilig in op te bergen. Een kluisje kost €5,00 + €5,00 borg. Bij het inleveren van je sleutel ontvang je de borg retour.

Eten

Er is een food corner aanwezig op het evenemententerrein. Betalen kan uitsluitend met munten.

Munten

Tijdens het evenement kan uitsluitend met munten betaald worden en deze zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa.

 

Pinnen

Het is mogelijk om te pinnen bij de muntenkassa’s. Ook al zit een storing in een klein hoekje... Neem daarom voor de zekerheid ook contant geld mee. Cash geld opnemen bij de pinautomaten is niet mogelijk.

Minimum leeftijd

De minimum leeftijd om toegang te krijgen tot Groots Zwolle is 16 jaar. Dat betekent dat je 16 jaar moet zijn op de dag dat je het evenement bezoekt. Bezoekers wordt gevraagd een geldig legitimatiebewijs te tonen bij binnenkomst. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).

Alcohol 18+

Bij binnenkomst ontvangen bezoekers van 18 jaar of ouder een polsbandje. Op vertoon van dit bandje kunnen alcoholische dranken besteld worden. Het doorgeven van alcoholische dranken aan jongere bezoekers onder 18 jaar is ten strengste verboden.

Drugsbeleid

Groots Zwolle voert een zero tolerance beleid. Dit betekent dat het in bezit hebben, maar ook het gebruik én het verhandelen van drugs op en rondom het evenemententerrein verboden is. Wanneer je toch besluit om drugs mee te nemen, loop je het risico om verwijderd te worden en overgedragen te worden aan de politie. Bij binnenkomst kun je gefouilleerd worden door de beveiliging.

Aansprakelijkheid

De IJsselhallen en/of Libéma en de organisatie van Groots Zwolle zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, schade, letsel of vergelijkbare voorvallen. Je betreedt het evenement geheel op eigen risico.

Foto & Video

Bezoekers die het evenement betreden stemmen er mee in dat er foto's en/of video's worden gemaakt waarop zij zichtbaar en herkenbaar in beeld kunnen zijn. Het maken van foto's en of video's met professionele apparatuur mag uitsluitend in overleg met de organisatie. Bij een incident staat de organisatie op verzoek van justitie de opgenomen beelden af voor onderzoek. Niet blij met hoe je op een foto staat? Stuur ons dan een berichtje!

Binnen - Buiten

Aan bezoekers die het evenement verlaten wordt in beginsel géén toegang meer verleend. Uitzonderingen kunnen in overleg besproken worden aan de deur met de beveiliging. Uiteindelijk ligt de beslissing om bezoekers al dan niet te weigeren bij de organisatie van Groots Zwolle.

Busvervoer

Wil jij een bus laten rijden vanaf jouw voor vrienden, kennissen of mensen uit je omgeving? Maak dan gebruik van een vervoerspartner zoals www.party-vervoer.nl. Check de busreizen die op de planning staan en stap in.

Parkeren

Bezoekers dienen hun auto te parkeren op het parkeerterrein bij de IJsselhallen. Adres: Rieteweg 4, Zwolle. Parkeren is op eigen risico. Fietsen dienen te worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken. Volg te allen tijde instructies op van de verkeersregelaars.

Contact

Mis je informatie? Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur ons een privébericht via Facebook of mail naar grootszwolle@outlook.com. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Alvast bedankt!

Om er voor te zorgen dat evenementen en festivals in Zwolle kunnen blijven plaatsvinden en onze organisatie kan blijven bestaan vragen wij iedereen met respect, zonder vernielingen, overlast en vervuiling het evenement en de omgeving te betreden en verlaten.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2020, Groots Zwolle alle rechten voorbehouden